ÇORUM / KARGI - Hacıhamza Şehit Hasan Bahçevan İlkokulu

Hacıhamza Şehit Hasan Bahçevan İlkokulu

Adres
HACIHAMZA KÖYÜ BAHÇELİEVLER MEVKİİ BAHÇELİEVLER KÜME EVLERİ NO: 21 KARGI / ÇORUM
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI 2 ÖĞRETMENLİ OLARAK EĞİTİM ÖĞRETİM DEVAM ETMEKTEDİR. ANA SINIFIMIZ VARDIR.
Ulaşım
Okulumuz kenarından İstanbul´dan Karadeniz´e uzanan E 80 karayolu geçmektedir. Ulaşım sıkıntısı yoktur.
Servis Bilgisi
GÜNEY KÖYÜ, OBRUK-KAYADİBİ-ÇELTİKÖZÜ-KAVAKÇAYI-DEĞİRMENDERE-OBRUK KÖYLERİ TAŞIMALI OLARAK EĞİTİME KATILMAKTADIR.
HACIHAMZA KÖYÜ/KARGI
Çorum iline 96 km, Kargı İlçesine 19 km´dir.